El paintball és un joc d’equip on els participants projecten boles de pintura amb armes (marcadora) per aconseguir guanyar als rivals. És una de les millors activitats per alliberar  adrenalina i jugant a les nostres pistes sentiràs màxima acció, arrossegant-te, amagant-te i creant estratègies per guanyar a l’equip contrari. Si tens esperit aventurer i acció, aquest és el teu joc.

Kankakee disposa de quatre pistes ideades per garantir l’emoció del  joc. La durada aproximada és  d’entre 1 hora i mitja a 2h, segons els participants.

Tots els participants van equipats amb un vestit de camuflament, protecció de tòrax, coll i màscara. Les boles que utilitzem deixen marques mínimes i no perden trajectòria. Els nostres monitors s’encarregaran d’assegurar el compliment de les normes de seguretat i la dinamització del joc perquè no s’aturi la diversió.

Recomanem portar roba còmoda i calçat esportiu i recordeu que les nostres instal·lacions disposen de dutxes amb aigua calenta per a tots els nostres clients.

Vine amb els teus amics, família, organitza un comiat de solter/a o una festa d’aniversari, perquè qualsevol excusa és bona per venir a Kankakee!

RESERVES

Your name (*)

Your Email (*)

People

Your message